Ortho Energetische Massage Behandeling

 Sinds 2013 heb ik een praktijk in Ortho Energetische Massage. Sindsdien volg ik vervolgopleidingen om mijn beroep met de praktijkervaring van jaren steeds beter uit te voeren. De behandelingen werken diep positief door bij de mensen en is een mooie investering in jezelf.
De Ortho Energetische Massage behandelingen helpen om energetisch en fysieke blokkades uit lichaam te krijgen. Het helpt tegen o.a. lichamelijke pijn, vermoeidheid, stijfheid van gewrichten, slechte doorbloeding, zwaar gevoel, stress (geestelijke corona stress uitputting), onrust, trauma’s, burn-out symptonen.

Een volledige eerste behandeling is tussen de 90 tot 120 minuten (inclusief intake gesprek). Vervolg behandelingen zijn 75 tot 90 minuten. Na een ortho Energetische Massage behandeling voelt de client een grote verbetering in lichaam en geestelijk, en voelt zich sterker bij zich zelf.

Voor meer informatie kunt U contactformulier invullen of contact opnemen met de winkel (tel 010-4847588) en vragen naar Gijs van Hooijdonk.