[et_pb_text _builder_version=”3.0.89″]

Ortho Energetische Massage Behandeling

[/et_pb_text][et_pb_image src=”http://hetmariawinkeltje.nl/duplicate/demo/wordpress/wp-content/uploads/2019/02/20190219_212238-2.jpg” _builder_version=”3.5.1″ border_width_all=”5px” border_color_all=”#f4f4f4″]

 

[/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Begin 2013 heb ik de opleiding Ortho Energetische Massage gevolgd en succesvol afgerond en heb ik mijn praktijk opgezet. Sindsdien volg ik vervolgopleidingen. Ik geniet er nog elke dag van om dit mooie vak uit te mogen oefenen en om te zien hoe de behandelingen positief doorwerken bij de mensen.
De Ortho Energetische Massage behandelingen helpen om energetisch en fysieke blokkades uit lichaam te krijgen. Het helpt tegen o.a. lichamelijke pijn, vermoeidheid, stijfheid van gewrichten, slechte doorbloeding, zwaar gevoel, stress, onrust, trauma’s, burn-out symptonen.

Na een ortho Energetische Massage behandeling voelt de client zich lichter, sterker bij zich zelf en meer rust in het hoofd.

Voor meer informatie kunt U contactformulier invullen of contact opnemen met de winkel en vragen naar Gijs van Hooijdonk.

[/et_pb_text]